Anotace: Té nejposlednější z posledních - Až ta zhasne, už si neškrtnem...
A moc krásná anotace... té nejposlednější z posledních - až ta zhasne, už si neškrtnem...
Máš skvělé myšlenky.;o)
23.02.2008 18:54:00 | Kethrin
Podlaha se ti zdá studená,
ale na stropě si neusteleš
....hodně se mi líbí.....prostě originál*.*
18.02.2008 20:18:00 | LisSe
Až jednou přijdou povodně slz,
všechno to tu umyjou
ale do té doby se můžem třeba jít klouzat
po slizké břečce na podlaze našich životů
stěžovat si na počasí
a netušit,
že všechen ten letošní chlad
pochází z našeho vlastního srdce...
todle mně nejvíc
18.02.2008 18:34:00 | hanele m.