Letět
Anotace: .... když slunce zapadá a tryskáče křižují oblohu, zkřížit prsty a něco si přát...
Do nekonečna a ještě dál
bych letět s větrem chtěla,
kdo závod nikdy neprohrál
ten nevyvlék se z těla.
Mít křídla z mraků upředená
za zády nechat celý svět,
a dálka dálek tolik chtěná
je pokořena stovkou let...
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Badya, labuť, Psavec, Bíša
Komentáře (0)