Emoce..
Emoce bez skrupulí..
Ve mě se k sobě tulí..
Málem až hlava bolí..
Snad mě neskolí..
Jako by chtěly vědět
že nejsou nuly..
Emoce kladů
a něžných vztahů..
Emoce záporů
za ty snad nemohu..
Hledají
že by svobodu.?
Nebo jen krásně obyčejnou
náhodu.?
Nadité město hlavama
utíkám ze známa
i neznáma..
Sotva dýchám..
Kdyby tak křídla byla
nebo číše červeného vína..
Špinavé emoce bych
vyčistila..
Někdy se snažím
dát jim jména..
Někdy zůstanou
bezejmenná..
Emoce něžná i rozpustilá..
Vzteky pak sténá..
.
.
Nebo spíš já..?
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pavlis, Dračičák, vodnař, cevert, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)