Ještě můžu, trenére
Atletem roku se stává
po chvílích napětí
můj překážkový běžec
odřené holeně od klacků
zúžený dech
v obou směrech
to co visí na krku
není medaile
Křeče se nechytají
jen v nohách
parkovací karty mají
na veškeré mé oblasti
stereoidy v jakýchkoliv podobách
ztratily své tažné voly
stopky se nedokáží zastavit
mobilizuji gesta
kterými dávám trenérovi
na vědomí
že ještě uběhnu pár kol
Přečteno 384x
Tipy 17
Poslední tipující: HarryHH, Lota, Lucie Teru, Marcella, Psavec, Žqáry, prostějanek, Bíša, just me, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)