Kudy?
Anotace: Zmatený a bez cíle, proháníš se myšlenkami. Těšící se na chvíle, kdy zjistíš, že v tom nejsme sami.
Řekněte kudy mám své kroky vést,
tichem lesa, hlukem měst,
blátem pěšin, prachem cest.
Řekněte kudy, rád si nechám hlavu splést.
Budu stavět, budu ničit,
křičet, šeptat o sto-šest.
*
Pravdu-lži už nemíchat.
Vždy jen z kopce utíkat.
Vybrat si, co chceš.
S osudem si vyběhneš.
Z budoucnosti nemít strach.
Nevyhlížet další krach.
Bez věčných bojů prostě jseš,
tak nestůj blbě, dělej, běž!
*
Povězte mi, kdepak štěstí pokvete.
Upřímná radost dítěte,
kde vládne na světě.
Povězte mi, kterou stezkou projdete.
Jestlipak rádi budete,
že jste stále na světě.
*
Pravdu-lži už nemíchat.
Vždy jen z kopce utíkat.
Vybrat si, co chceš.
S osudem si vyběhneš.
Z budoucnosti nemít strach.
Nevyhlížet další krach.
Bez věčných bojů prostě jseš,
tak nestůj blbě, dělej, běž!
*
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Jasmine8, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Meriel, saddova, estrellita, Yves, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)