Anotace: Další má velice osobní...pro lidi, kteří mě neznají a přesto mi dávají tipy:) a hlevně pro tebe Tati, protože věřím, že ty se z toho dostaně...
Díky lidi jste...nemám slov poezie to opravdu není...ale je jsem to já noo:)
19.02.2008 15:49:00 | whiolet
Naděje umírá poslední a ty jsi silná a tvůj táta určitě taky když má takovou dceru.Dopadne to dobře.
19.02.2008 07:50:00 | Azazen
ahoj.. mno ja myslim, ze vis, ze to neni nejaka poezie... ze vis, co myslim poezii neni to poezie takova uplne drolici hadanky az od cimpru k campru.. proste to ses ty. jsou tom tvoje pocity, tvoje srdce.... a ja nevim.. pro me to je proste dulezite vic.. mno.... drz se...
18.02.2008 17:22:00 | Zamilovaná do nezamilované doby