Krutě a něžně lámat někomu, přeneseno vaz, to bolí. Je v tom touha, bolest a smutek. Chceš to i přes všechnu bolest. Stojí ti to i tak za to! Asi toho nelituješ! Pouze to žiješ. Bývá to často, mezi milenci i manžely.
19.02.2008 18:02:00 | IvoMaria
Bíšo..di s tym majákem! :o))
ten konec mi pokazil celkovej dojem..i tak sem dal plnej kotel...
18.02.2008 21:00:00 | Bean