Nikdy je nezapsaná melodie mrtvého génia

Nikdy je nezapsaná melodie mrtvého génia

Anotace: ...

NIKDY JE NEZAPSANÁ MELODIE MRTVÉHO GÉNIA,
jež z piana zašlého prachem
nikdy nevzešla,
nikdy je čekání u okna na tu,
jež navždy odešla,
nikdy je protkáno šedivým strachem
a pocitem úzkosti v břiše,
nikdy je vyznání lásky,
jež bylo vyřčeno neslyšně, tiše.
Autor Radiz, 18.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: zemědělec Karel Motyčka, Lukáš Rymeš, Martanka, Severka, WAYWARD, Těšínský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nikdy je hloubka života.

18.02.2008 19:51:00 | WAYWARD

líbí

. . .nikdy je beznaděj . . .

18.02.2008 18:35:00 | Těšínský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí