Anotace: ...tornado
jo..napis to vsem na nos..a sobe na triko v miste,kde mas srdce...aby to videl...asi to jednou uvidi..kdyz ty propalis oci svetu..peknyy..stejny tema,trochu jinak napsany..zajimava basen..
19.02.2008 10:04:00 | veronika
Všichni to cítíme občas stejně... a občas jsme všichni hluší a slepí...
18.02.2008 22:42:00 | Levandule