Přísahám ....
Anotace: .....a ty mi věříš ....doufám ....
Už mám zpátky svoji sílu ,
a je jí spousta pro oba....
Ztracenou jsem našla víru
nás nerozdělí ani staroba .....
Přísahám, že v dobách zlých
které jsou taky před námi
půjdu dál ve stopách tvých
pomůžu ti i s křivdami....
Když budeš třást se v horečkách
donesu hrnek s čajem šípkovým
zaženu z očí kdejaký strach
a že ses bál, to nepovím ...
Když smutek tě někdy porazí ,
i tehdy zůstanu pořád s tebou
moje láska tě všude provází
ať slunce pálí,ať ruce zebou ....
Tvé silné ruce ,poseté jizvami
schovám ti do svých teplých dlaní...
Přísahám na klenbu nebeskou nad námi ,
na světlo hvězd , na jarní tání ...
Unavenou tvář zlehka pohladím
přikryju tě za nocí chladných
důvěru ve mně vážně nezradím ....
i v těch dnech méně snadných ....
Za svou sílu,kterou mám
teď tobě, lásko, poděkuju...
A v objetí tvém jen zašeptám -
...i silná
tě
potřebuju ...
Přečteno 371x
Tipy 38
Poslední tipující: estrellita, janewe, Pavelpaja, Jiparo, Erion Fate, jedam, vodnař, akneliam, fire.fly, Kozoroh 1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)