ráj básní
Jsem tady
na louce poseté básněmi
rozmanitých květů
v ráji snění
Jsem tady
v zahradě zapomnění
z tak odlišných kontinentů,
s motýlí jemnosti
Jsem tady
duše má plesá,
do sytosti
bosá v úžasu
ve své opilosti
Jsem tady
díky odevzdávám
zahradníkům,
kteří svou duši pěstují
díky všem
básníkům,
za jejich ušlechtilou idejí
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, Psavec, Bíša, just me, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)