Růže
Vyrostla růže na hrobě,
vyrostla ve tvé podobě.
Upadl lístek na náhrobek,
upadl květ na hlínu,
ta růže žije v tobě,
máš z okvětí peřinu.
Růže růži čeká,
ani růže sama nechce být,
hrobař černý kabát svléká,
jdu svou růži připravit.
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: igniss, Marfuša, Sarazin Faestred, Lota, Isobel, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)