Opravdu ale opravdu ne
Dívám se Nad katedrou velká Hlava Dívám se
jak to slunce bez brejlí Bez opalovacích krémů
a bez zbytečných slov plive /Jako prase!/
na rozpálený střechy Ztratilo trému
/režimu se pousmát/
Ten rozkošnej xichtík Skoro jako z Hollywoodu
/Šťastnej člověk ve šťastný zemi/
Jen mrtví neztrácejí svou půdu
/pod nohama/ A z vrchu se jim tlemí
andělé
Tady se obrací každá koruna Žvejkačka ve snaze
napodobit Ameriku
a ženská v posteli neobratných manévrů
protekce a šiku
Déšť nikdy nebude umět plakat
do vrchu
hvězdy
a ty zase
tak moc smutná
jako plakáty v každé
tramvaji
když se má
volit
/mezi životem a smrtí/
sedíš tiše
beze jména
Přečteno 249x
Tipy 24
Poslední tipující: Mango-Holka, Bíša, Nola77, její alter ego, Danah, jedam, Heda, Renatka, Psavec, dva, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)