Dneska po mně někdo střelil
DNESKA PO MNĚ NĚKDO STŘELIL,
provrtal mi paži,
hned velká blbá rudá skrvna.
Udiveně na mě zřeli,
když psal jsem seznam podezřelých-
téměř telefonní seznam Brna.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: zemědělec Karel Motyčka, Severka, Beepat
Komentáře (1)
Komentujících (1)