Konzum
Hejno ptáků nad stádem lidí
Plastový život
Horečka páteční noci
Žena s hlavou hrdě vztyčenou
ze které emancipace jen čiší
Muž v saku bez kravaty, odřené klopy
i
Dítě s lízátkem za kačku
(ne)Morální povinnost
Obchodníci si za monotóního pípání mnou ruce
Tak kup mi (novou)duši
/ve slevě
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Vladimír P., Jiparo, její alter ego, Lota, prostějanek
Komentáře (4)
Komentujících (4)