Anotace: misto kategorie basne, bych to dala do kategorie /ostatni/ nebo tak neco..buhuzel tu nic takovyho neni..
hmmm, tak to je sílka:( nebo snad :), protože talent máš... jen ten obsah je děsivej.
21.02.2008 11:18:00 | kryndy
Líbí se mi, jak je to nezařaditelný a osobitý... Myslím, žes do toho odlila hodně velkej kus sebe!
20.02.2008 19:00:00 | Liss Durman
ted uplne presne nwm vo koho de..jestli vo er nebo vo te..kazdopadne je to silny dilo. nic vic nic min. nevidim v tom krasu, nevidim v tom hnusotu. vidim v tom pribeh....a to je myslim to hlavni.
krasna je miss a hnusna je cesta do skoly..tohle je origos, nevim jak to nazvat, vsehcno by bylo klise
btw. bob: canis
19.02.2008 22:00:00 | embryo v hlave
nebuď..
težký těžký
jo je to. Ale stokrát vodou omleté slova - když se chce...
19.02.2008 20:55:00 | prostě Zuzana