gravitační výše
Anotace: jak můžu ztratit něco, co mi nepatří? to nepochopím, stejně jako lidi, co chtěj být stejní
Nad stolem
Klaus
Co se rve o místo
Na stěně
V ředitelně
S vlajkou
Spojených Států
Nad katedrou
Oblak
Křídového dýmu
Kterej se sype
Na hlavy pomazaný máslem
/z jídelny/
Spoutaný
Vnějším světem
Bez odezvy
Varhany bez ozvěny
Temný chodby
S vysokým stropem
Bez světel i bílejch oken
Jen klobouk
Na háčku
"Chlapeckých záchodů"
Buřinka pana Tau
Splní všechna přání
Pánů na pánech
Bombardovaný Mnichov
Roku VXYZ
Bez gravitační výše
Pod průzorem
Přečteno 320x
Tipy 21
Poslední tipující: lennerka, Veru, jedam, jitro, stmivani.na.lepsi.casy, Barunka=o), Erion Fate, prostějanek, Severka, Lukáš Rymeš, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)