Prohra s časem
Touha je rozbitá
jak skořápky ořechů
bojíš se obzoru
zůstal jsi na břehu.
Začala jsem s časem
lízat mariáš
sázka je vysoká
pokud se ptáš.
Smál se mi do dlaně
v rukávu eso
nevyhraješ, krásko
snažíš se marně...
co dáš ty mně,
aby zas blízko
byl?
.....
Zamyslela jsem se
....
a pak zvedla oponu
ze svých řas
už jsi byl v dálce
a s tebou čas
ani jeden jste se
nevrátil...
...
Přečteno 297x
Tipy 16
Poslední tipující: estrellita, NikitaNikaT., Raduzk, IvoMaria, vodnař, Bíša, WhiteSkull, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)