Slyším pohřební zvon

Slyším pohřební zvon

Anotace: Je to poměrně staré dílo.Není autentické, spíš jen vzpomínka na někoho a na něco.

Slyším pohřební zvon,
tiše, tiše hlásá můj skon.
Šeptá co mě čeká,
že za chvíli budu v zemi spát,
že už se nemusím lásky bát.
Jen dva měsíce a okusím jak chladná je zem,
ulehnu do ní tiše.
Je zvláštní o tom přemýšlet,
točí se mi hlava a mám divný pocit v břiše.
Nevím zda bych měl snad plakat,
když smrt si pro mne přichází.
Asi se jí nebojím, snad Ti to dochází.
Co jednou začalo musí i konce dojít,
tím si musí každý projít.
Někdo dřív a jiný později,
nebudu na to myslet raději.
Autor Azazen, 20.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Albertinka, Laivindia, Santinan Black, whiolet, Anejet, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

I přesto, že je to prý starší dílko má v sobě krásu...

23.02.2008 16:55:00 | Santinan Black

líbí

Docela se mi i líbila

21.02.2008 13:24:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí