Inferno
Co ztrácím,když rozbředne se ráno
a ze dna hrnku křičí na mne prázdnota,
poslední úsměv roznesl mi vítr
co ztrácím,když vše je rozebráno.
Lehké je uhodit,snadnější ztratit,
přátele odhodit,těžko lze vrátit.
Zbloudíš-li jednou,bloudíš už navždy,
za každou chybu,vždy musíš platit.
Bez víry,bez srdce ztrácím se v závěji,
zvolna se propadám,blížíc se ke dnu,
po vzduchu nelačním,nehledám naději,
pekla se dotknu,zase se zvednu!!!
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, just me, Dračičák, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)