Láska a Bolest

Láska a Bolest

Anotace: ...jednou když jsem šla po městě, začaly mě napadat rýmy a tak jsem přemýšlela a když jsem došla domů, vzniklo z toho tohle...

Seděla sama tiše v koutku,
slzy jí stékaly pomalounku.
Všude kolem temno bylo,
i srdce ji zahalilo.
Pak najednou, co to slyší - hlasy?
- od vedle k ní doléhají zvuky basy.
Tady snad nenajde chvíli klidu,
zase se kolem ní prodírají davy lidu.
Všichni jsou dál bez povšimnutí,
a najednou se zastaví mladík, co stojí za prohlédnutí.
Oči se setkaly,
rty se jim sepjaly.
Usmál se a setřel ji slzy,
temnota kolem zmizela brzy.
Už nebylo zlo a nebyla bolest,
byla jen láska a žádná lest.
Vypadala šťastná se svým princem,
se kterým se scházela pod měsícem.
Uplynuly dny, týdny i roky,
stále si vybavovaly ty kroky.
Kroky, které slýchávala,
když tam vždycky čekávala.
Jejich láska šťastná byla,
do té doby než spatřila...
Jak hrozná to věc - ta nevěra,
srdce jí tenkrát sevřela.
Sbohem řekla mu tehdy jen,
a skončila se svým životem...
Autor Denael, 20.02.2008
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, just me, amores peros
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

jsem ráda, že se ti to líbí... ale stejně píše stejně dobře, nejspíš ještě líp... říkej si co chceš *IN LOVE*

20.02.2008 15:16:00 | Denael

líbí

nemám slov........*IN LOVE*

20.02.2008 12:04:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel