Lodě
Anotace: Nevím co sem patří promiňte.
Lodě
Po hladině pluje loď.
Neboj se a vyplout poď.
Hlavní proud tě ponese .
Odpor?!To on nesnese.
Neboj je jen povrchní.
Hlavně mu už neprchni.
Většina loděk se nechala unést.
Jenom jen žádné břemeno nenést.
Nestarat se o nic .
Mít pohodu,co chtít víc??
Ti co se nenechali proudem unést.
Musejí své břemeno nést.
Ale přece mají více svobody.
A volnosti a příjemné pohody.
Vždyť přece mohou rozhodnout,
kam svobodně plout.
A nechat za sebou ten hlavní proud.
Komentáře (0)