Jeden večer ...
Anotace: ... trochu zmatené
Bohem zapomenutá?
/Ne, tak to neni. /
I když jsem si tak připadala,
vše se rázem mění.
Mám pocit, že mohu létat.
/Znát bych tě chtěla./
V tvou zprávu budu doufat
a naše pohledy přehrávat.
Jeden večer ...
/Kdy měla jsem mezi
lidmi osamělý pocit./
Však tebe jsem si všimla
a touhy mé svět procit.
Byla jsem šťastná.
/Nemohu říci, že ne/
Však tvá tvář krásná
... přinesla mi
štěstí ještě mnohem víc.
Byl jsi tak nesmělý.
/Když vstoupil jsi mezi nás./
Však naše pohledy věděli,
že Amor zkouší nás zmást.
Lístek s číslem tvým.
/To byl úžasný pocit/
Odepsat ti? ...
... jak váhavý krok.
Přec zprávu jsem poslala.
/A byl to pro mé srdce příjemný šok./
Byl to nejnádhernější z večerů
a mé sebevědomí stoupá hrdě ku předu.
Děkuji ti ...
Komentáře (0)