Unášena...
Anotace: Často sama sebe nechápu.
Unášena okolnostmi
do neznámých končin
světa za zrcadlem.
Odrážena vlastním
NE !
KDYBY...
A PROČ ?
Nesmířena,
urputně doufající
v lepší časy,
a zároveň nedůsledná konat.
Plná smíchu pro hlouposti.
Lapající po vzduchu
v horké soli.
Od krajnosti do krajnosti,
až to bolí.
Silná i slabá.
Stržena přívalem života padá.
Líná znovu vstávat.
V davu těl bažící po samotě.
Osamělá bez dotyků,
s hřebíkem v botě.
Unášena někam, váhá.
Dál...snad...asi... možná.
Jít...dál...sama.
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: WhiteSkull, jiljovský, labuť, Bean, Martinecka23, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)