Lítost
Anotace: samotné "promiň" nic nezhojí. jedině čas může ránu zahojit.
Způsobils bolest
a bolí tě, cos způsobil.
Hned slepě omlouváš se,
že jsi se snad ukvapil.
Však lítost nepomůže.
Nezbaví tě tvého hříchu.
Tvá lítost nepřemůže
sobeckost a hrdou pýchu.
Srdce své spytuješ,
bezradný zoufáš,
že druhý pochopí
s nadějí doufáš.
Leč nedojde-li tvoje lítost
úspěchu a cíle,
nezoufej a pamatuj,
že přijde její chvíle.
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
Komentáře (0)