Anotace: ...o dopisu, který si zasloužil otevřít až ve večerním klidu...
I ta nejkrásnější slova jsou jen příslib toho, co ještě není a je zapotřebí dvou, aby se to skutečně zrodilo! A ta nejdůležitější slova se stejně skrývají mezi řádky, ovšem mají význam jen pro toho, kdo umí číst i srdcem...
07.03.2008 13:57:00 | Kozoroh 1