Prohraná
Zase se ztrácíš
ve vůni cizích dívčích vlasů
a bolest, protéká mi dlaněmi
když zavíráš dveře svého srdce;
Snažím se proměnit v Sirénu,
bych mohla přilákat Tě,
přilákat k útesu
čarokrásným zpěvem svým
- líbezně omámit
neopatrného plavce v moři
(tak podobnému životu);
S rozervanou duší,
černou rozšmudlanou mascarou
a bez křídel
podobna běsnící Skylle
či obludné Gorgoně
s hady místo vlasů
a pohledem z nějž zbyde jen
jen horda kamení;
Až mne příště potkáš,
nedívej se mi prosím do očí
nechci Ti ublížit;
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Vlk v rouše, Kyle, Maura
Komentáře (0)