všechno jednou končí ale ve skutečnosti u toho našeho si potetovaní pohřebáci položí na naše těla svačinu, možná se budou bavit o fotbale vezmou nám zlaté zuby vystaví nás v krabici od bot a nakonec spálí s pěti dalšími těly a popel roztřídí do kořenek.Omlouvám se za tu exibici.
29.02.2008 14:44:00 | kocour Mour
ve smrti není nic důstojného,
nakonec nás spustí pokálené do mělkých hrobů,
ve smrti není nic důstojného
a v umírání ...
26.02.2008 20:51:00 | černočerný