A já jsem šla tam dál
Anotace: ...všechno je to tam, uvnitř...
A já jsem šla tam dál
A já jsem šla tam dál
Do těch úžin nekonečných
Ledových střepů krajin zla,
A v měsíčních pohádkách
věčně věčných
Tam na dně Tvé duše
jsem uvázla
A já jsem šla dál
S osudem ve vlasech, stříbrná spona
Do dálek s nocí ve tvém jméně,
A oči mi svedla proradná luna
Tam v roklinách pustých
Kde leží tvé sémě.
A s vyhaslou hvězdou kolem pasu
S nocí a chladem osamělých pouští
Jsem kráčela ve střepech padlého času
S lilií na prsou a zmáčknutou spouští
Za Tebou, do noci hlubinných žalů
Za Tebou, do pekla ztemnělých dní
Za Tebou, do země smutečních valů
Za Tebou...! Ztvrdit své zaslíbení.
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Chašmodský, IvoMaria, Psavec, Mácha, Severka, labuť, om tat sat
Komentáře (2)
Komentujících (2)