Žij a bojuj
Anotace: Jak cítím tak píši :) tak žiji :)
Stejně jak dohořívá sirka,
dohořívá i s ní zapálená svíčka.
Tak taky spalují se i poslední
stránky v naší Knize života.
Proto chraň svoje víčka,
žij a nikdy neusni,
když máš tu šanci
do budoucnosti promluvit.
Tak tady jen nestůj,
nenech se jenom hýčkat.
To radši bojuj
a do očí osudu
chtěj se zadívat.
Každý je silný,
má zde svou podstatu.
Leč ne každý ví,
že žít má a nikdy neusnout,
když má tu šanci
osudu tváří v tvář pohlédnout.
Neboj se splínu zítřejšího dne.
Přec už teď víš, oč tady jde.
Jednoduše buď sám sebou.
Šlapej po své vlastní cestě.
Žij a nikdy neusínej.
Ne, když máš tu šanci říci
osudu i budoucnosti
„né já nechci“.
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: PatriceB, Elouš
Komentáře (2)
Komentujících (2)