to proto že to není kýč
je to něco hladivého
po čem když natáhneš ruku
je hned pryč..
něco co nemůžeš nikdy mít..
proto hlavu obracíme
k nebi ..v němž hledáme
snad klid..
21.02.2008 16:48:00 | Nút
Taky jsem letos v zimě viděl duhu, otázkou ovšem je, byla letos vůbec zima?
21.02.2008 13:06:00 | Psavec
Jo, Jindro, dost se mi to líbí... :-)
Koukám Ti do oken s otázkou, kdy se zase uvidíme? Nějak je dlouhá pauza od setkání s literáky, stýská se mi...
21.02.2008 07:58:00 | Levandule