Tieň...
Anotace: troška psycho sa mi to zdá..neviem,či to pochopíte...
Na ulici stál z môjho tieňa smútok,
už nezvládal ten posledný útok,
neostalo mu nič,už ani viera.
Pozerá okolo a vidí sen,
ten z môjho tieňa šťastia plný prameň,
láska sa v ňom široko rozprestiera.
Smútok,ten môjho tieňa je tieň,
už neverí v sny,neostal mu pekný sen,
odmieta ich a realitu nezvláda.
Sen,ten pekný,nekonečný a trvalý,
smútok z diaľky zahalí,
môj tieň tieňom sna nadalej ostáva.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Drobek~3
Komentáře (1)
Komentujících (1)