...chtěl jsem napsat něco velmi moudrého ...ale nejde to ...k této "básni" to prostě nejde ...
21.02.2008 10:08:00 | WhiteSkull
co "Já" od života čeká, proč obden přicházející trable tolik leká?
proč nechodit si bláznivě po pelesti, srovnat si pěkně tělo a všechny na své místo poskládat kosti?
Pojďme radovat se i z těch nejmenších maličkostí - přeci je fakt, že když víme, kde nás tlačí-žijem!
... ta je nádherná...):-))
21.02.2008 09:38:00 | akneliam
smíme..
a můžem..
uplně všecko..
třeba se svléknout z kůže..
hrát si jak malé děcko..
neberme v potaz tradice a konvence
žijme, blbněme..leptejme svoje pupence :o))
moooooc se mi líbí jaxto napsala..trala la
21.02.2008 09:01:00 | Bean
No, chtěl jsem si rýpnout. Ale nemám za co. Báseň je přesná, přízvuky sedí. Stopy jsou sice na můj vkus trochu divoké, ale to není chyba, to je otázka vkusu. Už dlouho jsem neviděl tak dobrou básničku.
21.02.2008 07:50:00 | Daniel S.