Jinovatka na víčkách...
Na víčkách jinovatka..
Odkudpak spadla..?
Ba ne, to jenom ze slz
vytvořila se kapka..
Slzičky smíchu
z klaunské estrády..
Červené nosy..
Šapitó burácí..
Chytáš se za břicho..
Slanost se kutálí..
Od očí Tvých..
Pak přijde blesk
a zmizí smích..
Mění se v slzičky
ve smutný vzdych....
Ty nemůžeš říct
- dík -
To ze židle zvedl Tě
od křivdy..
Mrazivý křik..
Neděkuješ....
Nespíš....
Snažíš se dohnat zpět..
Jinovatku za smích...
Přečteno 449x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, kavec, FATA MORGÁNA, vodnař, Hančí, Drobek~3, dead-head, Lady Carmila, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)