Počkejte, slečno
Anotace: Vždyť on se zase vrátí... a všechno bude jako dřív;-)
Počkejte, slečno, kampak to jdete
a proč že tolik spěcháte?
Říkáte, odešel, nebuď zlý, světe.
A důvod k žití nemáte.
Počkejte, slečno, nechoďte nikam,
vždyť on se vrátí za vámi.
A zase spolu půjdete někam,
kde baví se nebe s horami.
Vždyť zase spolu budete šťastní
a ptáčkové vám budou pět
na cestách, a zvony zazní,
a poznáte, jak krásný je svět.
Přísahám, zas budete spolu,
snad to vy sama poznáte.
Všechno zas bude v pořádku.
Doufám, že, slečno, počkáte.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Marfuša, Psavec, labuť, just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)