Nástroje...
Anotace: Naladím sa v jednom tóne a spočiniem v Tvojom lone...
Fúkaciu harmuniku
svojou farbou priladím k triku
A teraz sa tvárim smelo,
že hrám na violončelo
TY,stará harfa,
berieš mi lásku z mojej piesne
,,berieš mi pocit
a to je desné
,,Som ten istý,,
Spomeň si na piesne staré
Viem,pohľad už nieje taký čistý
Ja,však viem hrať,len na gitare...
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, maena, Romana Šamanka Ladyloba, Cecilka, Jiparo, Psavec, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)