Anotace: Tak tahle básnička možná trochu vypoídá o tom co se stává když někdo nemá a nemůže najít kamarády!!Jinak budu rád az komentáře!!
Myslím, že i v jednoduchosti je krása! Nemusí být všechno těžko pochopitelné... Mě se to líbí a moc! A taky hlavně pravdivé. (By to mohlo být)
22.02.2008 13:18:00 | Majketka Pietraszová
Moc jednoduchý, snaž se o težší rýmy...che to pilovat...rozhodně v tobě něco je, ale chce to čas...
21.02.2008 13:27:00 | whiolet