Anotace: Fuck Off na vás lidi, protože je vám totálně ukradený jak se člověk cítí..klidně si okolo jeho smrdutýho, bezvládnýho těla projdete a zacpete si nos to je to co vy umíte skwěle!!!
Nehohodlám být jako ostatní, hodlám být svá a proto mě nezajímá moda, anorektičkou se nesnažím být a nenosímm kozačky:) naštvanost mi sluší? Poslední dobou je to hoodně tvrdý být pořád veselý a tak vám přátelé na to s úctou seru...
Bíša snažím se neházet, ale většina je většina
04.03.2008 15:03:00 | whiolet
Malý technický problém, který by zněl asi takto:
Sama si tu v klidu chcípám. (OK)
Jsem v pohodě ... si jen zvykám.
22.02.2008 13:47:00 | jehlaspichlas
…už jsem jednou tady někomu napsal,že vy mladí vidíte vše černobílé …ale tak to prostě není i když na první pohled zdá se být …jak jsi napsala …zvykáš si …neměla bys …jinak budeš přeci jako ti ostatní kteří si ucpávají nosy …jen hodně malé děti se neumí přetvařovat …jak rosteme …učíme se …přetvářka stává se každodenností …jinak se prostě žít nedá …netvrdím,že je to pěkná věc …to ne …jen to prostě někdy jinak nejde …
…no a jinak …vždy jsem si myslel,že se vypíšeš z holčičích problémů … vidím,že ano …naštvanost ti sluší …
21.02.2008 14:13:00 | WhiteSkull
Nahaž nás do jednoho pytle
mnozí jsme jiní
než vidíš obvykle
pomůžeme Ti
s Tvoji tíží...
21.02.2008 13:47:00 | Bíša