Clony světel
sevřené dlaně u šedých zdí
světla se vzdáme pro hry minulých dní
slzy však máme rozteklé po tvářích
vzpomínky nezamknem mlčením v žalářích
přes clony světel vidíme svět
tak kéž bych věděl jakou dát teď
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, colorka, somewhere, Adrianne Nesser
Komentáře (1)
Komentujících (1)