Klíče od...
Mám mnoho třináctých komnat,
a klíče k nim tahám věčně s sebou...
Jsou ukryté pod kabátem...
a kůží.
Kdo nahmatá je,
otevře komoru temnou,
a v hrůze
dech se mu zúží.
I já sama
se k těm klíčům nehlásím.
Jsou rána,
kdy je nevlastním.
Večery,
kdy polévám je vínem.
A odemykám ve světě jiném.
Měkce rozostřeném,
a falešně milém...
Jenže sklenka vína neudělá,
že jsem jiná...
pravda se lží splývá...
popletená
naivní
důvěřivá
Klíče na krku mám dál,
a dveře čekají...až se odhodlám.
Přečteno 278x
Tipy 15
Poslední tipující: Štěpina G, Martinecka23, WhiteSkull, Psavec, Bean, jiljovský, FATA MORGÁNA, labuť, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)