Můj děda má grillz
dotkl jsem se nekonečna
děti si plnily pusu
ocelí a mědí
falešný diamanty
a úsměvy na starce
(objevuje se
a zase mizí)
minuty jsou vážně nekonečný
když se jich dotýkám
polibte mi prdel
křičim na procházející důchodce
nesnášim
pohledy dědků
s aritmetickejma očima
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Smeták
Komentáře (1)
Komentujících (1)