Anotace: Nemohu se nečinně dívat na to jak se vrací historie a jak se tupí hrdé Srsko. Již žádný další Mnichov 1938.
vždycky, když se něco dělo v této části Evropy, byl z toho velký průšvih. A v koloběhu života, kdy dějiny se stále opakují, mě trochu mrazí.
24.02.2008 22:28:00 | Danah
Moc krasne jsi to napsal, ano Srbove jsou hrdy narod, at bujuji o sva prava ,zapomeli snad lide na valky? Na útrapy z minulých dob? Chteji krev a nasili znova zasit do svych pribytku? Zeme je krasna, tak lide, mejte rozum, nebo nechate zase vse co je vybudovano tak pracne nasimi predky srovnat se zemi ? Byla by to skoda.
22.02.2008 14:38:00 | carodejka