Poprava
Možná se ničím neprovinily ...
... ke všemu jsem to byl jen já
kdo byl u jejich těžkého porodu ...
přesto jsem je postavil
k lebeční stěně
a nemilosrdně popravil
Ta úleva byla neskutečná
Nevěnoval jsem pozornost
dalšímu přívlastku
který v tichosti nastoupil
před slovíčko úleva
Dočasná
Přečteno 318x
Tipy 23
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Veru, prostějanek, Aťan, Severka, Robert Thomas, Psavec, Lota, just me, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)