Přibylo.....
Přibylo vrásek na mé tváři,
tak jako roků na mé paži,
tak jako adres v adresáři,
tak jako lístků v tichém snáři..
Přibylo mnoho nových citů..
Od soucit až k nesoucitu,
od nenávisti až po počmárané listy,
od krásna až po zlé si myslím..
Přibylo zklamání a zrada..
Nechtěla a nebo její hlava spala..
Nechtěla a byla neřízená střela..
Nechtěla a co když vlastně chtěla..?
Přibylo pár probdělých nocí
a otevřená rána na mém srdci
a víra co na tenké nitce hruď mi svírá
a černá smutná propast, jakoby prázdná díra..
Kdy vrátí se mi zpátky
ten okamžik co zdál se mi tak krátký..
Kdy objeví se poztrácená víra
že láska přeci neumírá..
Že právě v ní je naše velká síla...
Přečteno 394x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jean89, j.c., Walentine, Robert Thomas, Psavec, danav, toužím.jít.dál, vodnař, akneliam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)