Hledané nic
odevzdávám duši
do výprodeje myšlenek
hledané doteky
pálí
život jde na dračku
za pár babek
bude zítra
tu k mání
tiché lítosti
nikdy neutečeš
ze země tušených bolestí
kde neštěká pes
neohlížej se
musíš jít do prázdna
musíš jít vpřed
ještě dnes
Přečteno 364x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, dva, NikitaNikaT., Vlk v rouše, spare, Meriel, cevert, ni.va, Andee, Milásek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)