Nej ......
Anotace: ....nej....víc cítím, že musím dodat - onou vteřinou není myšlena doba trvání ...:-)
"Nejhlubší jsem "-
řeklo moře ....
" vlny umím vytvořit ....."
"Nejvyšší jsem "-
řekla hora -
"kdekdo chce mě pokořit ...!
" Nejkrásnější -
to jsem já "
řekla růže řezaná ...
"Nejbolavější zas já"
vzlykla láska
ztracená ....
Rozněžnělá poslouchala ,
věděla, že nemaj zdání .....
Všechna NEJ že skrývá ona .....
ta vteřina
milování ...
Přečteno 353x
Tipy 36
Poslední tipující: janewe, Martinecka23, S..a, Robert Thomas, Psavec, danav, ona, toužím.jít.dál, Bíša, Dračičák, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)