Šílenecká

Šílenecká

Anotace: ...něco ze starší tvorby.

Sbírka: Chvilka pro ženu

Léčím se ze záhady
a odpoveď slyším pod mořem
to vše je na tvé náklady
z pusy ti bublá, jsi ponořen

slova jsou krátce dlouhá
směješ se a šeptáš nahatě
jsi legrační myšlenka pouhá
přitom visíš na drátě

copak jsme šílení
skočil si ze země na most
pošťák se náhle změní
ve tvou vnitřní zlost

chytej mě, padám dolů
ale, ježíš, já letím
zvědavá jsem dost, mohu?
už jste tady, takže zatím
Autor Jana Marie, 22.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí