Tvé básně na mě působí tak hladce. Prostě mě hladí, ale trošku mě v nich něco ruší, ale nevím co. :)
07.03.2008 22:08:00 | Šantir
Tak krásnou báseň o jaru
stěží bych zvládla stvořit.
Tak přeji nám, ať vydrží,
ať můžem bundy složit.
A taky noci, ať se zkrátí
a dny naopak prodlouží,
lásky, ať se nám brzy vrátí
a srdce naše nesouží.
26.02.2008 19:19:00 | grázlík
Jaro už dorazilo
sem v plné parádě.. :o)
dnes 21 stupňů..
a já v dobré náladě
vytáhla kolo..
v lesích je rozvoněno..
rybníky jiskří
a všude jarně milo..
:o)
24.02.2008 16:56:00 | Cecilka
Zahléd' jsem první sedmikrásku!
Hlavičku svoji krčila
pod tíhou těch svých bílých vlásků,
ta něžná kráska unylá...
Viděl jsem už i jiné květy,
které mi nesměle
říkaly: Jsou i jiné světy,
šťastné a veselé...
Viděl jsem mravenečka vléci
broučka, který již nepozná
jaro i spoustu krásných věcí,
na které mysl vzpomíná...
Viděl jsem ve snu Lásku svoji,
prozatím ještě neznámou,
a říkal jí, ať se nebojí,
když prosím ji:"Buď jenom mou!"
Viděl jsem, co se může státi,
když srdce v Lásku uvěří,
co ztraceno, zas se mi vrátí,
když v srdci něžná struna zní...
22.02.2008 16:39:00 | Kozoroh 1