Kuřákova idylka
Plížím se na půdu
skrýt se světu,
v klidu si zapálit
cigaretu.
Proč z tepla pokoje
prchám jak vetřelec
za svojí zálibou
to divná mi věc.
Však moje představa
kterak v obýváku
nohy mám na stole,
popel klepu do cibuláku.
A má nekuřácká rodinka
v obláčcích modrého kouře
spokojeně se usmívá
nad zálibou to mou, že...
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: PoeziGirl
Komentáře (0)