Jedna velká slza
.------------------------------------------------------.
.--------------------------- Ta -----------------------.
.-------------------------Samota-----------------------.
.----------------------- čtyř stěn --------------------.
.-------------------- nezadržitelně -------------------.
.------------------ Nutí k vzpomínání. ----------------.
.------------- Kdo zakusil chladnou samotu, -----------.
.------------ V pomalém posmrtném šedivění ------------.
.---------- Zapomněl, kým se kdysi toužil stát. -------.
.----------- Zapomněl, kým by opravdu být mohl,--------.
.------------- Zapomněl, kým skutečně býval. ----------.
.------------- Stejně jako slza odráží splín, ---------.
.--------------- Tak k trpkému vzpomínání -------------.
.------------------ Stejně nutí samota ----------------.
.------------------- čtyř bílých stěn -----------------.
.------------------------------------------------------.
Přečteno 418x
Tipy 10
Poslední tipující: Evžen Bizon, 6thSun, Džín, Karmínka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)